» » Відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування в с. Неліпино

Відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування в с. Неліпино

На сьогоднішньому виїзному засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування, котре проходило в Неліпині за участі представників органів місцевого самоврядування, керівників підприємств та депутатів, вдалося обговорити низку важливих питань.

Зокрема, Неліпинський сільський голова В. Брудняк поділився з присутніми досвідом співпраці місцевих рад з суб’єктами господарювання при вирішенні економічних та соціально-культурних питань розвитку територіальних громад.

В той же час очільник Свалявського лісгоспу О. Дуфінець поінформував про стан та перспективи ведення лісового господарства на території району.

Крім того, було піднято питання реконструкції водозабору на р. Вича з комплексом водоочисних споруд для м. Сваляви. З деталями учасників засідання ознайомив директор РКП водопостачання та водовідведення І. Сай.
 


скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
В Ужгороді студенти-міжнародники зустрілися з громадськими активістами
В Ужгороді студенти-міжнародники зустрілися з громадськими активістами Студенти факультету міжнародних економічних відносин Ужгородського національного університету опановуючи навчальну

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Липень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31