Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Будинок серійного вбивці налякав реконструкторів

Будинок серійного вбивці налякав реконструкторів

Під час відновлення будинку відбувалися дуже дивні речі

У північно-західному містечку Такома (штат Вашингтон) у далекому 1946 році побудували будинок яскраво-синього кольору. За 9 років туди переїхала сім'я Банді з дев'ятирічним сином Тедом, який в майбутньому став холоднокровним убивцею, що позбавив життя 30 осіб. Після того, як Теда в 1989 році стратили, його мати вирішила назавжди залишити рідний дім.

Восени минулого року чоловік на ім'я Девід Траонг купив його і вирішив відремонтувати, аби потім вигідно перепродати. Його підрядник, Кейсі Клоптон, зайнявся реконструкцією будинку. Незрозумілі речі почали відбуватися з самого першого візиту Клоптона: він прийшов з 11-річною донькою, яка дуже любила допомагати батькові на об'єктах. Дівчинка із задоволенням записувала в блокнот всі зауваження татка, але на цей раз не пустотлива дівчинка була вкрай мовчазною, а слідом навіть розплакалася і Клоптону довелося разом з нею піти.

Після дівчинка розповіла, що відчувала себе в цьому будинку вкрай незатишно і їй було дуже страшно перебувати в цих стінах. Через тиждень на об'єкт приїхали працівники, які поскаржилися на ті самі "дивні" відчуття, про які розповіла дочка підрядника. Але на цьому все тільки починалося.

На початку одного з робочих днів будівельники відкрили будинок і побачили, що абсолютно всі вікна, двері, шафки і тумби відкриті. Ніхто так і не зміг пояснити, як це сталося: напередодні все перевірили і замкнули будинок, та й слідів злому або пограбування не спостерігалося. На вікні затопленого підвалу, до якого ніхто ніяк не міг підібратися, з'явився напис "Допоможіть".

Після цього у робочих постійно розряджалися, вимикалися або просто ламалися телефони, а ще через тиждень на одному з листів гіпсокартону, що лежали в спальні, вони побачили напис "Йдіть". У той же день тяжелезний комод, які троє дорослих чоловіків насилу можуть зрушити з місця, звалився сам по собі.

Це вже переходило за всі рамки. Схвильований Кейсі вирішив пройтися по сусідах і дізнатися, що за чортівня відбувається в цьому домі. Дізнавшись правду, Клоптон був в шоці, власне, як і брокер, і сам власник будинку. До проклятим стін викликали священика, аби той очистив енергетику будинку. Один зі служителів церкви порадив чоловікам писати священні тексти з Біблії прямо на стінах. Так будівельники і вчинили: вони писали біблійні рядки і тільки потім наносили фарбу. Дивно, але це допомогло, працівники змогли довести реконструкцію до кінця. Тільки неясно, чи надовго вистачить такої "захисту", і страшно подумати, що очікує нових власників будинку сім'ї Банді

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Дивні професії сучасності, про які мало хто знає
Дивні професії сучасності, про які мало хто знає Сьогодні на ринку праці існують тисячі різноманітних вакансій, серед яких є й такі, що викликають щире здивування та

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Нові подробиці моторошної ДТП на Свалявщині. Загинули люди
  2. Поблизу села Сусково , що на Свалявщині трапилася ДТП
  3. На Свалявщині вантажівка збила насмерть велосипедистку
  4. В одному з сіл Закарпаття на дорозі вирує дивне аномальне явище: ФОТО
  5. Природа Закарпаття шокує
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Величезне «місто-привид», в якому є все, крім мешканців
Величезне «місто-привид», в якому є все, крім мешканців
Співробітник МЗС РФ убив дружину і дочку, а потім застрелився: усі подробиці
Співробітник МЗС РФ убив дружину і дочку, а потім застрелився: усі подробиці
Британець висипав на міст 15 000 монет і показав реакцію перехожих
Британець висипав на міст 15 000 монет і показав реакцію перехожих
Всі новини

«    Травень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31