Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Голландський тест, який перевірить унікальність вашої особистості

Голландський тест, який перевірить унікальність вашої особистості

Якщо ви готові дізнатися про свою особистість правду, нехай навіть і гірку, то пропонуємо вам пройти цей тест, розроблений голландськими психологами!

Подивіться на представлені картинки. Виберіть той малюнок пейзажу, який змушує вас посміхнутися, зануритися в мріяння або опинитися всередині неї.

Обов'язкова умова: не намагайтеся міркувати логічно і аналізувати той і чи інший вибір. Ваш вибір повинен ґрунтуватися на внутрішніх відчуттях. А для цього достатньо пари секунд.

Тест1

1 картинка - ви зухвалі, сексуальні, енергійні і пристрасні. Ви любите подобається протилежній статі і завжди намагаєтеся домагатися поставлених цілей. За вдачею ви мисливець і вам дуже подобається не тільки досягати висот, але і панувати. Крім цього, у вас дуже хороша кмітливість, реакція і інтелект.

2 картинка - ви доброзичливі, вмієте заводити друзів. Володієте підвищеним рівнем усвідомленості. Для вас дуже важливо домогтися в житті успіху і ви хочете, щоб всі не знали, наскільки ви успішні. У вас добре розвинене логічне мислення і життя ви нерідко сприймаєте як стратегічну гру. Любите самотність, не подобаються шум і суєта. Вам подобається тверезість своїх думок. Відрізняєтеся хорошими лідерськими якостями і діловою хваткою.

3 картинка - ви здаєтеся закритою і відокремленою людиною, але насправді це не так. Насправді поруч з близькими людьми ви розкриваєтеся з неймовірно дивовижних сторін. Чи вмієте пристосовуватися до обставин, вважаєте за краще не виділятися і намагаєтеся вести правильне життя.

4 картинка - у вас легкий і доброзичливий характер. Ви добрі і добре виховані. Любите допомагати людям і відчуваєте від цього задоволення. Чи вмієте зберігати секрети і давати корисні поради. Ви "против" конфліктів, сварок і всього, що може порушити мир і гармонію навколо вас. Товариськість і гнучкість мислення допомагає вам досягати успіхів.

5 картинка - у вас філософський склад розуму. Ви шляхетні і мудрі. Завжди відчуваєте себе трохи незадоволеним, тому намагаєтеся змінюватися на краще. Цінуєте інформацію, знання та інтелект, і не можете існувати без книг, газет, інтернету та інших джерел знань та інформації.

6 картинка - ви інтроверт, зосереджені на своєму внутрішньому світі. Цінуєте свій особистий простір, схильні приховувати свої почуття. Спритні, заповзятливі, розумні. Чи вмієте правильно вести діалог, вигравати у суперечках і дебатах, переконувати та аргументувати свою думку. Здатні постояти за себе. Ви - самодостатня особистість, що цінує комфорт і тишу.

7 картинка - ви дуже чутливі, спостережливі і сприйнятливі. Не любите ділитися своїми планами, якщо поки не впевнені в собі і своїх можливостях. Творча і креативна людина, для багатьох здаєтеся не такою як усі, дивною і незрозумілою.

8 картинка - ви духовно обдарована людина. Ви активні, добрі і міцно стоїте на землі. Часто сподіваєтеся на авось, не подобається думати перш ніж щось зробити. Кожен день сприймаєте як можливість щось змінити, зробити корисне або вплутатися в пригоди. Часом буваєте дуже емоційним, але вас люблять у всіх ваших проявах.

9 картинка - ви оптиміст, мрійник і миротворець. Намагаєтеся в людях бачити, в першу чергу, тільки все найкраще. Довірливі. Друзів не так багато, але всі вони близькі і хороші люди, так як у вас винятковий талант - оточувати себе саме такими людьми.

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Скажіть, хто дурніше всіх на цьому малюнку і дізнайтеся дещо про свої проблеми!
Скажіть, хто дурніше всіх на цьому малюнку і дізнайтеся дещо про свої проблеми! Стрес - це проблема, яка є у кожного з нас.Але діє стрес на всіх по-різному: одні зляться, інші засинають на ходу, а
Оберіть малюнок, і дізнайтеся про свою внутрішню силу
Оберіть малюнок, і дізнайтеся про свою внутрішню силу За словами психологів, кожна людина асоціює колір з якоюсь певною ситуацією, з певним предметом, настроєм і так

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Жахлива аварія в Сваляві
  2. Сьогодні на Закарпатті на Трійцю в церкві трапилось справжнє диво. ФОТО
  3. Свято-Тройце-Кирило-Мефодіївський жіночий монастир молитовно вшанував своїх небесних покровителів
  4. Природа Закарпаття шокує
  5. Столиця Закарпаття пішла на дно: в Мережі обговорюють і публікують наслідки потужної зливи (ФОТО)
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Молоду вчительку арештували за секс з трьома школярами
Молоду вчительку арештували за секс з трьома школярами
У сусідів Закарпаття авто зіткнулося з кабаном: четверо у лікарні (+ФОТО)
У сусідів Закарпаття авто зіткнулося з кабаном: четверо у лікарні (+ФОТО)
Художниця найдорожчих творінь світу вже 40 років живе в божевільні
Художниця найдорожчих творінь світу вже 40 років живе в божевільні
Батьки вбили немовля молитвами
Батьки вбили немовля молитвами
Всі новини

«    Червень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30