» » Погані манери: чого леді не роблять на публіці

Погані манери: чого леді не роблять на публіці

Бути справжньою леді нелегко. Добре англійкам, яким з дитинства вселяють правильна поведінка і виняткові манери. А тим, хто хоче зростити в собі леді в свідомому віці і йти по життю з гордо піднятою головою, можна порадити у всьому слідувати мірі. І насамперед позбутися поганих звичок.
Справжня леді в дусі Мері Поппінс ніколи не впадає в крайнощі. Тобто не носить короткі спідниці, глибоке декольте, не привертає до себе увагу гучним сміхом або викличним макіяжем. Не можна в присутності інших людей жувати жуйку, користуватися зубочисткою (якщо дуже треба, вийдіть в дамську кімнату) і лаятися нецензурними словами.
Ні в якому разі не можна фарбуватися і зачісуватися на публіці, а вже тим більше поправляти сукню. Леді залишається загадкою для оточуючих. Нехай її вважають небесною істотою, якій все вдається само собою - і виглядати добре, і не виставляти це вміння на показ. Справжня леді завжди тримає спину прямо, ноги ледве відставленими в сторону. Хода її легка, граціозна і незмінно викликає почуття заздрості оточуючих жінок.
Леді ніколи не спізнюється, навіть на побачення. Залиште запізнення тим, хто не вміє планувати свій день. Справжня леді некваплива і чемна. Публіка ніколи не повинна здогадуватися про те, що ви відчуваєте. Погана звичка голосно розмовляти і піднімати інтимні теми повинна залишитися в минулому. Леді зобов'язана бути стриманою, спілкуватися невимушено і без зайвого вихваляння.
Жінка, яка вважає себе леді, не буде брати грошей борг. Вона забула про звичку нерозважливо витрачати гроші і вміє планувати витрати. Також вона виключно ввічлива зі всіма, навіть з обслуговуючим персоналом; ставиться до оточуючих з добротою, увагою і турботою. Вона вміє слухати, їй щиро цікава мова співрозмовника. Хочете уславитися леді? Тоді вчіться манерам, забувайте погані звички і здобувайте нові, корисні.
Будьте досконалістю!

 http://koxana.com скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Липень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31