ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Мешканка Австралії розповіла, як шість днів виживала в пустелі після того, як повернула не туди

В останні добу їй довелося пити сечу.

Брук Філліпс (Brooke Phillips) подорожувала по Північній території на своєму чорному позашляховику разом з котом і собакою. У якийсь момент 40-річна жінка заїхала не туди, і її машина застрягла, інформує UkrMedia.
Жінка недооцінила небезпеку свого становища і випила півлітра води, які у неї були, в перший же вечір. Протягом наступних п'яти днів їй доводилося задовольнятися тим, що у неї було, - соус для макаронів і склоочисник. У другу ніч їй вдалося набрати трохи дощової води. «Не буду брехати, в останній день я пила власну сечу», - зізналася Філліпс.
Всі шість днів температура трималася на рівні близько плюс 30 градусів за Цельсієм. Австралійка використовувала кондиціонер, поки у неї не закінчився бензин. Потім вона тримала відкритими вікна і завішувала їх рушниками, але це не дуже допомагало впоратися зі спекою.
З продуктів у жінки були соус для макаронів, кокосові вершки, трохи помідорів, лимонний сік, малиновий сироп і кілька пачок крекерів. Філліпс зізналася, що не змогла їсти печиво без рідини - воно було занадто сухим, і вона буквально не могла його проковтнути.
Незадачливу австралійку виявила її 16-річна дочка, яка брала участь разом з іншими жителями округи в рятувальній операції. З'ясувалося, що машина перебувала в 30 кілометрах від найближчого населеного пункту.
Інспектор поліції Крейг Девіс (Craig Davis) зазначив, що жінці дуже пощастило вижити, і похвалив її за те, що вона не покидала автомобіль.
Жінку оглянули лікарі і повідомили їй, що її стан значно краще, ніж вони очікували. Вихованцям Філліпс також вдалося вижити.





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
6 текстів нaйкращих щедрівок українською мовою
6 текстів нaйкращих щедрівок українською мовою Щедрування – один з давніх українських звичаїв. У деяких регіонах України щедрують на старий Новий рік – 13-14 січня, а
«Тепер це наша дитина»: бездітна пара жорстоко вбила вагітну сусідку, розпорола їй живіт і забрала малюка
«Тепер це наша дитина»: бездітна пара жорстоко вбила вагітну сусідку, розпорола їй живіт і забрала малюка 22-річна мешканка міста Фарго в штаті Північна Дакота, Саванна Грейуінд, зникла19 серпня.  Дівчина була на восьмому

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...