ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Донька встромила ножа у спину рідній матері

Донька встромила ножа у спину рідній матері

Подія сталась у сусідній області під час сімейного побутового конфлікту, який виник між жінками, котрі перебували у стані алкогольного сп’яніння

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області , в Сколівське відділення поліції 6 листопада вночі надійшло повідомлення від працівника бригади швидкої медичної допомоги про те, що в одному з сіл району у власному будинку літній жінці було завдано ножового поранення.
“Медики діагностували у потерпілої «колото-різану рану спини з проникненням у грудну клітину» та госпіталізували її у лікарню”, – йдеться у повідомленні.Зазначається, що на місці події працювала слідчо-оперативна група.
“Як попередньо встановили правоохоронці, ножового поранення 59-річній жінці завдала її 35-річна донька. Пізно ввечері 5 листопада між жінками, котрі перебували у стані алкогольного сп’яніння, виник сімейний побутовий конфлікт, під час якого донька завдала матері удару кухонним ножем у спину”, – інформують правоохоронці.За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі.
Проводиться досудове розслідування.​






Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
На Закарпатті затримали водія, рівень алкоголю якого у крові перевищував допустиму норму в 16 разів
На Закарпатті затримали водія, рівень алкоголю якого у крові перевищував допустиму норму в 16 разів За минулі вихідні працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На роботу потрібні журналісти!
  4. На Львівщині стався землетрус
  5. Мешканці Полянської ОТГ страйкують через водогін
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...