ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Закарпатець із сокирою “завітав” до цілительки (ФОТО)

Закарпатець із сокирою “завітав” до цілительки (ФОТО)


У Київській області в селі Бзів чоловік із сокирою напав на 70-річну жінку, яка займається нетрадиційною медициною. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у четвер, 4 жовтня.
“Чоловік зателефонував старій жінці, яка займається нетрадиційною медициною, і попросив про медичну допомогу. Однак у двір нападник зайшов із сокирою і повідомив, що приїхав не лікуватися, а заволодіти її майном. Погрожуючи пенсіонерці фізичною розправою, зловмисник зв’язав їй руки, нишпорив по кімнатах, шукаючи гроші. Потім зняв з неї золоті прикраси і втік у невідомому напрямку”, – йдеться в повідомленні.

Уже на наступний день поліцейські затримали грабіжника в Києві, де він знімав житло. Виявилося, що це 35-річний уродженець Рахівського району Закарпатської області, який приїхав до столиці на заробітки.

Правоохоронці встановили, що чоловік уже мав проблеми із законом. З 2015 року він розшукується співробітниками Тячівської поліції за завдання тяжких тілесних ушкоджень. А в одному із судів Київської області слухається кримінальне провадження за обвинуваченням чоловіка у скоєнні розбійного нападу на території Ірпінського регіону.

За фактом розбійного нападу було порушене кримінальне провадження за статтею про розбій (ст.187 КК України). Зловмиснику оголошено підозру. Ведеться слідство




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
ЗНО 2018: складено рейтинг всіх шкіл Закарпаття
ЗНО 2018: складено рейтинг всіх шкіл Закарпаття Рейтинг був складений за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, отриманими випускниками шкіл у 2018 році.  Як
Розшукується ужгородка: усіх небайдужих просять допомогти (ФОТО)
Розшукується ужгородка: усіх небайдужих просять допомогти (ФОТО) У соціальній мережі "Фейсбук" ужгородці репостять повідомлення про зникнення мешканки Ужгорода - Ірини Зозуляк. До
19-річний закарпатець просто посеред вулиці побив 20-річну дівчину та відібрав у неї телефон
19-річний закарпатець просто посеред вулиці побив 20-річну дівчину та відібрав у неї телефон 19-річний мешканець села Холмок, що на Ужгородщині, побив 20-річну жінку та відібрав у неї мобільний телефон.

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Допоможемо разом: хвора 27-річна свалявчанка просить про допомогу (ВІДЕО)
  2. В неповнолітньої у Сваляві вилучили згортки з марихуаною
  3. Закарпатські рятувальники ліквідували наслідки смертельної ДТП за участі 3 авто (фото)
  4. Офіційно про аварію на Свалявщині
  5. Що новенького на базарі курортної Сваляви?
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Жовтень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31