ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Працівники поліції Закарпаття затримали за вихідні 12 п’яних водіїв, в одного з яких виявили 3,4 проміле алкоголю

Працівники поліції Закарпаття затримали за вихідні 12 п’яних водіїв, в одного з яких виявили 3,4 проміле алкоголю

Працівники поліції Закарпаття затримали за вихідні 12 п’яних водіїв, в одного з яких виявили 3,4 проміле алкоголю
За минулі вихідні працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Хустському, Тячівському, Великоберезнянському, Берегівському, Міжгірському, Іршавському, Рахівському районах .

У селі Балажер Берегівського району вночі сталася ДТП: автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації виїхав на зустрічну і зіткнувся з автомобілем марки «ВАЗ-21010». На щастя, обійшлося без жертв, постраждали лише автомобілі. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського району, то виявили, що винуватець ДТП – житель Берегова перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка доставили на медосвідування в лікарню, де виявили в нього 3,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Яноші Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель Мукачева, який не надав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У селі Ділове Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fоrd» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель, який не мав документів і був у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 2,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Луги Рахівського району поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Mustаng», яким керував без відповідних документів житель села Богдан у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,9 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

У селі Волосянка Великоберезнянського району працівники поліції зупинили вантажний автомобіль марки «ГАЗ-66», на якому була відсутня одна фара. За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,84 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

У селі Кострино на Березнянщині поліцейські зупинили чоловіка, який невпевнено керував незареєстрованим мопедом марки «Карпати». Водій, житель села Забродь, не мав документів і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,67 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування. 

У селі Мала Добронь Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», який виконував назрозумілі маневри. Керував автомобілем житель сусіднього села Велика Добронь, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав документів на право керування. Від проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків працівники поліції склали на правопорушника адміпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від керування водія відсторонили.

У селі Колочава Міжгірського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Viрer», яким керував у стані алкогольного сп’яніння житель Тячівського району. Правоохоронці склали на правопорушника відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. 

У Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ЗАЗ» під керуванням місцевого жителя, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. У присутності двох свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У селі Іза Хустського району поліцейські зупинили ввечері автомобіль марки «Opel Аstrа» іноземної реєстрації, який рухався без світла фар. За кермом іномарки перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 
Іршавським правоохоронцям надійшла інформація від громадян про те, що в селі Великий Раковець їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «ВАЗ-2101». Працівники поліції зупинили вказаний автомобіль, за кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 0,7 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без посвідчення водія та відсторонили водія від керування. 

Нетверезого водія за минулі вихідні виявили також працівники поліції Мукачівського району. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Поліцейські Закарпаття затримали вісьмох п’яних водіїв, в одного з яких виявили 3,5 проміле алкоголю
Поліцейські Закарпаття затримали вісьмох п’яних водіїв, в одного з яких виявили 3,5 проміле алкоголю За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними
Черговий антирекорд: на Закарпатті у водія виявили аж 4 проміле алкоголю
Черговий антирекорд: на Закарпатті у водія виявили аж 4 проміле алкоголю Полісмени продовжують виявляти на дорогах Закарпаття нетверезих керманичів За минулі вихідні працівники груп реагування
Черговий антирекорд: на Закарпатті у водія виявили понад чотири проміле алкоголю
Черговий антирекорд: на Закарпатті у водія виявили понад чотири проміле алкоголю Правоохоронці повідомляють про велику кількість виявлених за добу нетверезих порушників За минулу добу працівники
Поліція затримала за добу 8 п’яних водіїв, у двох з яких виявили понад 3 проміле алкоголю
Поліція затримала за добу 8 п’яних водіїв, у двох з яких виявили понад 3 проміле алкоголю минулу добу працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Жовтень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31