ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » У США випробовують вакцину проти раку, яка показала 100% ефективність

У США випробовують вакцину проти раку, яка показала 100% ефективність

У США випробовують вакцину проти раку, яка показала 100% ефективність
Американські вчені опублікували дослідження в журналі Proceedings of the National Academy of Sciences, розповівши, що створена ними протипухлинна вакцина в поєднанні з одним з лікарських препаратів, показала 100% ефективність при лікуванні меланоми. 
Дослідники підкреслюють, що вакцину в комбінації з іншими ліками можна буде використовувати і для боротьби з іншими агресивними пухлинами. Професор Дейл Богер (Dale Boger) з Дослідницького інституту Скріппс пояснює, що вакцину використовували в комбінації з діпровоцімом, препаратом, що підсилює розвиток імунної відповіді організму. 
Під дією цих препаратів боротьба з раковими клітинами йшла набагато ефективніше: імунна система розпізнавала пухлинні клітини і знищувала їх. Така стратегія виявилася ефективною і для запобігання рецидиву. Для експерименту відібрали 24 миші з агресивною формою меланоми. 
Тварин розділили на три групи: одним вводили протипухлинну вакцину в комбінації діпровоціма, інші отримували вакцину в поєднанні з іншим препаратом, а треті – тільки вакцину. 
Мишам були зроблені дві внутрішньом’язові ін’єкції з перервою в 7 днів. Через 54 дні після початку експерименту автори відзначили 100% виживаність тварин в першій групі – тих, хто отримував вакцину і діпровоцім. У другій групі виживаність склала 25%, а в третій – 0%. 
Найближчим часом учені планують приступити до планування клінічних випробувань, а також перевірити, якою буде ефективність вакцини в комбінації з іншими препаратами.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
7 порад для захисту від раку, доведених наукою
7 порад для захисту від раку, доведених наукою Боязнь захворіти на рак — один з головних страхів людства. Дотримуючись цих нескладних і місцями несподівані правила,

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Вересень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30