ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

На Закарпатті будівельній компанії доведеться сплатити понад мільйон гривень штрафу

foto
За використання незадекларованої праці
Наслідком інспекційного відвідування одного з будівельних майданчиків Ужгорода, що проходило за участі працівників Нацполіції і журналістів, стало винесення постанови про накладення штрафу на приватну багатогалузеву виробничу-торгову компанію з Івано-Франківщини, що здійснювала будівництво в обласному центрі Закарпаття.
Як встановили посадовці Управління Держпраці у Закарпатській області, на момент інспекційного відвідування на будмайданчику нелегально працювало 10 мешканців Закарпаття.
Жодних документів, які підтверджували б факт перебування цих громадян у трудових відносинах із вказаною фірмою, її керівництво на вимогу фахівців Управління Держпраці не надало.
Тож відповідно до абзацу 2 частини 2 статті 265 Кодексу законів про працю України за фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору на приватну багатогалузеву виробничу-торгову компанію накладено штраф у розмірі 1116900 гривень.
Використання суб’єктами господарювання найманої праці без оформлення трудових відносин з найманими працівниками, – нагадує очільник Управління Держпраці у Закарпатській області Богдан Дорош, – є грубим порушенням норм чинного законодавства. 
Управління Держпраці у Закарпатській області 





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...