ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Правоохоронці про моторошну смертельну ДТП на трасі "Київ-Чоп" (фото)

fotoДетальніше



Як повідомлялося, сьогодні вранці на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію на відрізку міжнародного автошляху сполученням «Київ-Чоп». Під час огляду місця події, поліцейські встановили, що у результаті зіткнення вантажівки «DAF», під керуванням 57-річного мешканця Великоберезнянщини, мікроавтобуса «Mersedes Sprinter», за кермом якого перебував 38-річний хустянин, та легковика «ВАЗ-2107», під керуванням 40-річного мешканця села Середнє Ужгородського району, на місці автопригоди загинула 41-річна пасажирка легковика. 
Двох осіб – а саме 38-річного водія мікроавтобуса та 40-річного водія «ВАЗ-2107» попередньо госпіталізували до лікарні, однак врятувати життя останньому лікарям не вдалося. Від отриманих травм чоловік помер у реанімації. Попередньо встановлено, що водій «Mersedes Sprinter» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажівкою. Після цього мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2107». 
За фактом ДТП з кількома загиблими правоохоронці обласного управління Нацполіції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть кількох осіб. 
Призначено ряд експертиз, у ході яких буде встановлено остаточні причини аварії. Слідство у справі триває. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...