ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Батько знайшов прощальний лист 16-річної дочки, який варто прочитати навіть тим, у кого немає дітей


Батько ходив з кімнати в кімнату в пошуках своєї дочки Анни. У нього зовсім не було настрою, тому що його улюблена команда програла, і він хотів сходити разом з донькою по морозиво, щоб якось відволіктися.
Кілька годин до цього його дочка була в своїй кімнаті нагорі, але тепер батько ніде не міг її знайти.
Він підійшов до її кімнаті і виявив відкриті двері. На ліжку лежала записка.
Ось, що вона писала:
“Дорогі мамо і тато,
Мені дуже шкода, що доводиться повідомляти вам таким чином, але я втекла з дому зі своїм новим хлопцем Мухаммедом.
У ньому я знайшла справжню любов – він такий чудовий! Я без розуму від його пipсингу, секcyaльних шpaмів, крутих тaтyювань і його гучного мотоцикла!
Це ще не все – у нас з Мухаммедом буде дитина, я вже на третьому місяці. Ми будемо жити в його трейлері і він каже, що хоче, щоб я наpoдила йому багато дітей. Я такa щаслива! Вгадайте, ще що? Наступного тижня ми одружимося!
Він також розповів мені, що мapихyaна не така погана, як багато хто вважає, тому ми посадили 17 кущів за нашим трейлером. Цього буде достатньо для нас з Мухаммедом, а також для його друзів, які взамін дадуть нам тaблeтки.
Сподіваюся, що вчені скоро придумають ліки від СHIДу, щоб Мухаммед зміг одужати – адже він цього заслуговує. Не турбуйтеся про гроші – друзі Мухаммеда, Хуан і Станіслав, знімають кіно і вони сказали, що візьмуть мене актрисою!
Вони будуть платити 50 доларів за кожну сцену і ще 50, якщо в сцені візьме участь більше трьох осіб. Тому не переживайте за мене – мені 16 і я зможу подбати про себе сама.
Наступного разу, коли я приїду в гості, ви познайомитеся з онуком!
З любов’ю, Анна
PS: Тату, все, що я написала вище, неправда – я просто пішла до подруги подивитися телевізор. Я всього лише хочу сказати, що існують речі набагато гірші, ніж програш улюбленої команди!
Скоро повернусь!”
Джерело.





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...