ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » У вересні в платіжках з’явиться нова графа: що за “сюрприз” підготували для українців

У вересні в платіжках з’явиться нова графа: що за “сюрприз” підготували для українців


У вересні в платіжках з’явиться нова графа: що за “сюрприз” підготували для українцівУже в цьому місяці кияни отримають комунальні платіжки з новою графою для платежів

Про це жителям столиці повідомила прес-службі КМДА. Тепер в платіжках киян окремим рядком буде прописана вартість вивезення побутових відходів.
При цьому очікується ще одне нововведення: вартість цієї послуги тепер буде залежати від числа прописаних у квартирі мешканців, а не від розмірів житлоплощі, як було раніше.

У той же час КМДА закликає киян «добровільно надати інформацію про фактичну кількість мешканців у будинку».


«Це призведе до справедливого і правильного розрахунку обсягів вивезення сміття. У разі невідповідності реально проживаючих до зареєстрованих, може скластися ситуація, коли сміття буде накопичуватись», – підкреслив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

В середньому вартість цієї послуги для кожного киянина становитиме близько 20-25 гривень на місяць. У той же час відзначається, що ця сума може змінюватися в залежності від типу будинку та наявності сміттєпроводу.У вересні в платіжках з’явиться нова графа: що за “сюрприз” підготували для українців

До цього ми розповідали, що ціни на енергетичні носії в Україні стрімко підвищуються. При цьому, на думку аналітика, ціни на газ можуть радикально підвищити в один момент. Нова вартість газу буде більш, ніж на 30% більше нинішньої.

Кабмін не збирається розтягувати підвищення цін поступово і плавно, замість цього – один різкий скачок. Про це розповів співголова Фонду енергетичних стратегій Дмитро Марунич.

«Зараз бачимо, що інтрига, ймовірно, завершується, Гройсману не вдалося виторгувати то, чого хотілося, – якесь підвищення на рівні 2-3% в квартал. Захід хоче підвищувати відразу істотно. Конкретний відсоток розрахувати не так просто … Але я думаю, що підвищення буде істотним, більш 30%,», – заявив він.




У той же час раніше стало відомо, що український уряд має намір продовжити діючу ціну на газ для простих українців.

Як заявило джерело в Кабміні, таким чином чиновники продовжать дію постанови №187, згідно з якою чинна ціна на «блакитне паливо» для населення визначається до 1 жовтня 2018 року.

У Кабінеті міністрів також повідомили, що Київ продовжує вести переговори з партнерами з МВФ про виділення нового траншу. Відомо, що до діалогу залучені представники топ-менеджменту Мінфіну і «Нафтогазу».





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Як простим українцям оформити субсидію на фактичне число проживаючих у квартирі
Як простим українцям оформити субсидію на фактичне число проживаючих у квартирі Українці можуть оформити субсидію з урахуванням тільки тієї кількості людей, які фактично проживають у приміщенні. Про
Як життя закарпатців зміниться у вересні: освіта по-новому, абонплата на газ і новий курс долара
Як життя закарпатців зміниться у вересні: освіта по-новому, абонплата на газ і новий курс долара В Україні вже в наступному місяці очікується плавне зростання долара. Літо – традиційно сприятливий для гривні сезон,
Закарпатка: Як жити тим, хто за майже європейських цін, має доходи на рівні африканського племені?
Закарпатка: Як жити тим, хто за майже європейських цін, має доходи на рівні африканського племені? Батьки привчали нас до того, що комунальні послуги мають сплачуватися своєчасно. У минулі часи всього були дві книжки

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На роботу потрібні журналісти!
  4. Свалявчанин зарізав матір ножем у спину й намагався звинуватити у всьому дядька
  5. Мешканці Полянської ОТГ страйкують через водогін
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Імунологи отримали Нобелівську премію за відкриття у лікуванні раку
Імунологи отримали Нобелівську премію за відкриття у лікуванні раку
В Австралії акула насмерть загризла 33-річного чоловіка
В Австралії акула насмерть загризла 33-річного чоловіка
Лікарі помилково ампутували 89-річній жінці здорову ногу (ФОТО)
Лікарі помилково ампутували 89-річній жінці здорову ногу (ФОТО)
Всі новини
Загрузка...