ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » На свято першого дзвоника на подвір'ї Родниківської ЗОШ збирається уся шкільна громада

На свято першого дзвоника на подвір'ї Родниківської ЗОШ збирається уся шкільна громада

1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!  
На свято першого дзвоника на  подвір′ї збирається уся шкільна громада. Лунає музика, звідусіль чути слова привітання, радісні вигуки зустрічі з друзями. Незабаром прозвучать позивні, що проголосять початок свята.
     Вересень починається святом знань. Перший шкільний день,  перші вчителі. Наче все вперше – і слово, і музика, і дзвони душі. Вже традицією стало,  що свято дзвоника не проходить без гостей. На святі в Родниківській ЗОШ були присутні Зварич В. В.- заступник Полянського сільського голови, Пічкар В.І. – депутат Полянської сільської ради, Арендаш С. В. – староста села, отець Володимир. Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи, привітали директор школи Полончак Ю.І., заступник директора Кужіль М. М., перша вчителька Мориляк І. П.,  вони всі були вдячні голові Полянської сільської ради І.І. Дрогобецькому та начальнику відділу П. І. Лізанцю за сприяння поточного ремонту школи, придбано п'ять п'яти поверхневих дошок краски для покраски пола, дверей та парт, а особливо за кабінет для першокласників. (одномісні парти, шкафи, мультимедійний комплекс, ламінатор, для кожного учня набір «Лего», килимки та інші приладдя).





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
ЗНО 2018: складено рейтинг всіх шкіл Закарпаття
ЗНО 2018: складено рейтинг всіх шкіл Закарпаття Рейтинг був складений за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, отриманими випускниками шкіл у 2018 році.  Як
Svaliava News вітає З Днем знань У перший день осені, 1 вересня, в Україні відзначатимуть День знань — свято для першокласників і початок нового

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Колишня “Міс Італії”, якій хлюпнули в обличчя кислотою, вийшла на червону доріжку (Фото)
Колишня “Міс Італії”, якій хлюпнули в обличчя кислотою, вийшла на червону доріжку (Фото)
В Німеччині вибухнув нафтопереробний завод: є постраждалі
В Німеччині вибухнув нафтопереробний завод: є постраждалі
Всі новини
Загрузка...

«    Вересень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30