ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Хлопець виклав невдалий кадр з весілля, і його фото назвали найкращим у світі

screenshot_3_13

Цю світлину по праву можна назвати однією з кращихРедакція 
Весілля. Фото: pixabay
25-річний британець Кевін Кеннеді Райан отримав одну з найбільш унікальних весільних фотографій, абсолютно того не плануючи.
Хлопець відзначив триріччя свого весілля, виклавши в мережі фотографію з церемонії. Але замість звичайних поздоровлень і милих коментарів отримав купу здивованих питань. А знімок швидко став вірусним. Вся справа в тому, що фотографу вдалося зловити сумний і водночасно кумедний момент.
"Найкраще у світі" весільне фото  о
Фото: twitter.com/K_47
Незважаючи на те, що закохані жили в Шеффілді (Англія), вони влаштували церемонію в США. Підготовка до церемонії забрала багато сил і у молодят, і у гостей. Так що, коли священик виголошував заповітну фразу "А тепер можете поцілувати наречену", почувся глухий удар. Сестрі нареченого Грейс стало погано через духоту, і вона втратила свідомість. На щастя, все обійшлося, поцілунок перезняли, а про інцидент забули.
Але ось фотограф надіслав весільні знімки, і тоді Кевін помітив сестру, що лежить на підлозі під час такого важливого моменту. Взагалі кажучи, над людьми, які впали, сміятися не дуже пристойно, але хлопець, мабуть, стриматися не зміг і просто "помер від сміху". Саме цим фото через кілька років він і вирішив відзначити річницю. І коментатори кажуть, що це "найкраще весільне фото" в світі 




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...