ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » "Змушував народжувати щороку": мати сестер-убивць розповіла, як все починалося

"Змушував народжувати щороку": мати сестер-убивць розповіла, як все починалося

Сестри убили батька через нестерпні знущання



Мати трьох сестер Хачатурян, які зізналися у вбивстві батька-садиста, розповіла про жахи життя з покійним Михайлом і про те, чому їй довелося покинути сім'ю. 39-річна Аурелія Дундук, уродженка Молдови, зізналася, що чоловік почав бити її відразу ж, як тільки вони обвінчалися.







Після вінчання Михайло заборонив дружині виходити на вулицю, і в домашньому ув'язненні вона прожила п'ять років. Аурелія перебувала під його невсипущим контролем - без дозволу чоловіка жінці не дозволялося навіть говорити по телефону. За її словами, в її присутності Михайло дівчаток не бив.

Мати дівчат боялася, що одного разу Михайло просто вб'є її, про що він сам неодноразово попереджав. Погрози не були порожніми - в будинку Хачатуряна було безліч вогнепальної зброї, з якої він іноді стріляв прямо в квартирі. Отвори від куль збереглися на стінах і досі.
"Я вас в ліс вивезу, грохну там, і ніхто не знайде!" Він така людина, такий характер. Таблетки заспокійливі пив, не допомагало. За мене тільки дядько його завжди заступався, а потім він помер. І сестра Неллі шкодувала. Їм усім теж діставалося. Арсену він якось ногу прострелив, - розповіла Дундук.
Домашній тиран вимагав, щоб дружина народжувала щороку. Однак після четвертої дитини жінка не витримала і почала потай від нього захищатися.
Кілька разів жінка тікала з дому та зверталася за допомогою в кризові центри, але поліція домашнього тирана так жодного разу і не покарала. Три роки тому Михайло сам вигнав Ауреліо з дому. Він приставив пістолет до скроні дружини і зажадав: "Якщо ти хочеш залишитися живою, не доводь мене до гріха. Іди прямо зараз".






Дочок він пообіцяв вивчити і виростити. Оскільки кошти у чоловіка, на відміну від неї, були, жінці нічого не залишалося, крім як залишити йому дітей і піти. Про те, як Хачатурян поводився з дівчатками після її відходу, Аурелія не знала.
Нагадаємо, сестри Хачатурян напали на батька з ножем, молотком і газовим балончиком, поки він спав, і вбили. Слідство встановило, що чоловікові завдали більше 30 ударів ножем в область шиї і грудей. Дівчата пояснили жорстоку розправу тим, що втомилися від постійних знущань і побоїв з боку Михайла. Як раніше писав Лайф, обвинувачені заарештовані на два місяці.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Таємниці та тонкощі обряду вінчання: що робити з “вінчаною” сукнею та які речі підготувати
Таємниці та тонкощі обряду вінчання: що робити з “вінчаною” сукнею та які речі підготувати Все найкраще в житті трапляється, як правило, тільки один раз. Ось і обряд вінчання за церковними законами теж можна

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Серпень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31