ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Гризуни бігали прямо під столом: В ресторані щур вкусив відвідувачку за ногу

f137c9e6_532c_4a31_b6ca_297414ece270_650x410Донька постраждалої розповіла, що під час вечері у ресторані «Оліо», який знаходиться в Одесі на вулиці Гаванній, її маму вкусив щур за палець на нозі.  
Відвідувачки ресторану виявили, що гризуни бігали прямо під столом, а адміністрація ресторану поскаржилася, що вже не перший день борються з щурами і ніяк не можуть їх зловити.
На допомогу жінкам прийшов офіціант з мітлою, який прогнав щура. Адміністратор закладу дала постраждалим знижку на оплату вечері в розмірі 10% і цим обмежилася.
«Загалом, матеріальної компенсації нуль, за вечерю з базиліком у землі і кістками в лососеві заплатили зі знижкою 10%», — написала дівчина.
Постраждала жінка разом з донькою цілий вечір об’їжджали місто в пошуках вакцини, проте майже скрізь їм відмовляли або пропонували укол за 5 тисяч гривень. Врешті-решт вони виявили державну вакцину в одному з травмпунктів.
«Зверталися в купу лікарень відразу після укусу, ніде немає вакцин, в тому числі в лікарні №10 Малиновського, яка спеціалізується на укусах тварин. Там же нам повідомили геніальну новину, що, виявляється, ми повинні були спіймати голими руками щура, адже нас вже вкусили, чого боятися. Зі швидких відправляли в травмпункти, з них 29 на селищі. Тут магічним чином вакцина знайшлася, і не за 5300 гривень, а виділена державою», — розповіла донька постраждалої.
38542097_1488085564668401_2391173482420371456_n
Адміністратор ресторану повідомила, що щурів у них ніколи не було і гризуни можливо прибігли з будівництва, яка розташоване по сусідству.   «Від відкриття закладу ніяких щурів у нас не було. Зараз вся вулиця перерита, йдуть ремонтні роботи. Можливо, тварина вибігла звідти. А сам інцидент ми коментувати не будемо», — повідомила адміністратор кафе Юлія.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Вакцинація в Україні по-новому: що скоро зміниться
Вакцинація в Україні по-новому: що скоро зміниться Міністерство охорони здоров'я опублікувало проект змін до календаря щеплень. Поки що він на обговоренні. Нововведеннями
6 текстів нaйкращих щедрівок українською мовою
6 текстів нaйкращих щедрівок українською мовою Щедрування – один з давніх українських звичаїв. У деяких регіонах України щедрують на старий Новий рік – 13-14 січня, а

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...