ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Названі найбагатші діджеї в світі

Forbes склав список найбільш високооплачуваних діджеїв<p style="text-align: justify;">Келвін Харріс. Фото: The Flow</p>
Келвін Харріс. Фото: The Flow
Американський журнал Forbes продовжує складати і публікувати нові рейтинги. На цей раз журнал назвав найбільш високооплачуваних у світі ді-джеїв.
Лідирує в рейтингу став шотландський діджей Адам Річард Вайлс, який відомий під псевдонімом Келвін Харріс. Про це зазначено на сайті видання. Він зумів заробити за рік 48 мільйонів доларів. Серед найбільш відомих хітів Харріса – "Summer", "We Found Love" з Ріанною, а також інші. У минулому році Харріс також зайняв першу позицію рейтингу по високооплачуваності.
Другий рядок займає дует діджеїв The Chainsmokers, який заробив на двох 45,5 млн дол. А на третьому рядку – нідерландський діджей Tiesto, який заробив 33 мільйони доларів.
Далі йдуть Стів Аокі (28 мільйонів), Marshmello (23 мільйони), Zedd (22 млн дол.), Diplo (20 млн дол.), David Guetta (15 млн дол.), Kaskade (13,5 млн дол.), Martin Garrix (13 млн дол.).





Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Влада оцінила рівень життя в Україні: хто став "багатше"
Влада оцінила рівень життя в Україні: хто став "багатше"     Державна служба статистики України офіційно оцінила нинішній соціально-економічний стан в країні. Відповідно до
Семеро українців потрапили до рейтингу Forbes
Семеро українців потрапили до рейтингу Forbes Семеро українців потрапили до рейтингу найбагатших людей світу, який щорічно складає американський журнал Forbes.
Рейтинг найуспішніших бізнесменів 2017 року – від “Forbes”
Рейтинг найуспішніших бізнесменів 2017 року – від “Forbes” Журнал “Forbes” опублікував рейтинг найуспішніших бізнесменів 2017 року. Список очолив засновник “Amazon” Джефф Безос.

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...