ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

У Сваляві поліцейські зупинили нетверезого водія

У Сваляві та на Рахівщині поліцейські зупинили двох нетверезих водіїв

Співробітники груп реагування патрульної поліції Свалявського та Рахівського відділень за добу задокументували два випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. На обох порушників склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили їх від керування. 
У м.Свалява на вулиці Головній поліцейські зупинили автомобіль марки «Таврія», щоб попередити водія про те, що у нього  не освічується задній номерний знак на машині. Під час спілкування з чоловіком поліцейські помітили, що  він  перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Після медосвідування 51-річного свалявчанина у медзакладі, результат показав в його крові 1,29 проміле алкоголю.
Інший випадок керування авто у нетверезому стані задокументували працівники поліції у Рахові на вулиці Миру.
Мешканець села Костилівка, що на Рахівщині, керував автомобілем марки «ВАЗ-2103» у стані алкогольного сп’яніння. Після освідування у районній лікарні, у крові 32-річного чоловіка  виявили  2,32 проміле алкоголю.
Обох порушників відсторонили від керування транспортними засобами,  водійські посвідчення вилучили,  а складені адмінматеріали скерували до  суду.
Відділ комунікації  поліції Закарпатської області




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Протягом вихідних на Закарпатті копи виявили майже десяток нетверезих водіїв (ФОТО)
Протягом вихідних на Закарпатті копи виявили майже десяток нетверезих водіїв (ФОТО) Більшість порушників відмовилися пройти медосвідування. Також частина керувала без посвідчень водія. За минулі вихідні

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...