ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77

Українці відчують на собі новий каприз погоди: синоптик назвала дату

Українці відчують на собі новий каприз погоди: синоптик назвала дату
Синоптик Наталія Діденко розповіла про прогноз погоди на найближчі вихідні та наступні, які будуть 21-22 квітня

“Київ в найближчі вихідні і на наступному тижні побуде в теплій погоді. Похолодання з ймовірністю нічних заморозків – з наступних вихідних, з 21-22 квітня. Прогноз – попередній, буде уточнюватися”, – написала вона в Facebook.

Раніше Діденко повідомила, що в ці вихідні, 14 і 15 квітня, в більшість регіонів України прийде суха і тепла погода.

«І знову Україна виручає антициклон. Північний красень Мартін (саме таке його ім’я) сьогодні витіснив вчорашній хмарний фронт, який суттєво знизив температуру на півночі і в центрі», – повідомила вона.

За прогнозами синоптиків, квітень 2018 році буде дощовим. Хоч для майбутнього врожаю така погода в самий раз, але українці вже з нетерпінням чекають сонця і тепла. Синоптики дають невтішні прогнози, прогноз у квітні не буде радувати теплом.

Середні показники температур в квітні будуть нижче, ніж зазвичай, так що ховати далеко теплі речі й діставати літній гардероб поки не варто. У першій половині місяця не виключені морози. Що стосується опадів, то їх кількість у квітні поб’є норми. Практично кожен день будуть йти дощі, іноді зі снігом.

Особливо «пощастить» жителям західних і північних областей України. Тут у квітні пройдуть грози зі шквальним вітром і градом. У Закарпатській області опадів буде більше, ніж в інших частинах країни. Грози очікуються по всій території України.




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Гороскоп на квітень 2018 року для всіх Знаків Зодіаку
Гороскоп на квітень 2018 року для всіх Знаків Зодіаку Квітень 2018 року буде насиченим і активним. Гороскоп на квітень 2018 року для Знаків Зодіаку допоможе дізнатися, чого
Прогноз погоди на 24 березня: йде антициклон, українців чекає приємна несподіванка
Прогноз погоди на 24 березня: йде антициклон, українців чекає приємна несподіванка У суботу, 24 березня, українцям варто очікувати потепління та плюсової температури, адже синоптики прогнозують прихід
Неймовірне майбутнє: 22 приклади енергетики майбутнього
Неймовірне майбутнє: 22 приклади енергетики майбутнього Безсумнівно, у міру того як викопне і ядерне паливо вважають все більш брудним і непотрібним, росте попит на більш

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


У Бразилії знайшли термітник, якому 4000 років і який по площі як Великобританія
У Бразилії знайшли термітник, якому 4000 років і який по площі як Великобританія
Ці торти просто витвір мистецтва, які шкода навіть їсти
Ці торти просто витвір мистецтва, які шкода навіть їсти
Всі новини
Загрузка...