» » Москаль: «У більшості річок Закарпаття вода спадає, нова паводкова хвиля очікується 6 березня»

Москаль: «У більшості річок Закарпаття вода спадає, нова паводкова хвиля очікується 6 березня»

Москаль: «У більшості річок Закарпаття вода спадає, нова паводкова хвиля очікується 6 березня»
Інтенсивні дощі, які пройшли на Закарпатті в середу (1.03), спричинили різке підняття води в головних водних артеріях. У р.Латориця вода вночі піднялася до 70 см і зараз повільно йде на спад.

Виходу на заплаву немає за винятком Ужгородського району між селами Великі Геївці та Тисаагтелек. У р.Уж вода протягом ночі піднялася на 1,25 м, а зранку пішла на спад, виходу на заплаву немає. У р.Тересва пік підйому був зафіксований на рівні 1,5 м, зранку вода поступово пішла на спад, йдеться на офіційному сайті голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

У р.Боржава вночі вода піднялася на 80 см, а сьогодні протягом дня в районі с.Верхні Ремети (Берегівський район) очікується підняття до 1,5 м без виходу води на заплаву. У р.Тиса поблизу Тячева вода піднялася на 70 см, протягом дня на кордоні з Румунією очікується підняття води до 1,5м.

– Підтоплень дворогосподарств чи сільгоспугідь внаслідок учорашніх дощів немає, – зазначає Геннадій Москаль. – Однак 6 березня через інтенсивні дощі на Закарпатті очікується формування нової паводкової хвилі, набагато потужнішої за теперішню. Для мінімізації наслідків можливого паводку водники та рятувальники будуть переведені в режим посиленої роботи.

скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Лютневий паводок на Закарпатті пошкодив берегоукріплень на сім мільйонів гривень
Лютневий паводок на Закарпатті пошкодив берегоукріплень на сім мільйонів гривень Протягом понеділка, 27 лютого, по головних річках Закарпаття пройде максимальний пік паводкової хвилі.Про це пише
На Тисі вода піднялася ще на 70 см
На Тисі вода піднялася ще на 70 см У Закарпатській області триває весняний паводок, який спричинили висока температура повітря і танення снігу в горах.
Москаль: «Латориця вийшла з берегів і переливається через дорогу» Через потепління й танення снігу на високогір’ї в головних річках Закарпаття продовжує підніматися рівень води. –

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Велика вода знесе церкву у Сваляві?
  2. Житель села Поляна закінчив своє життя самогубством
  3. Знай історію свого міста
  4. У Сваляві стихія зруйнувала недобудований міст (фото)
  5. На Закарпаття суне циклон: у Свалявському районі стихія вируватиме найбільше
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Грудень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31