ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » На Закарпатті затримали п’яного водія, який віз п’яного власника авто

На Закарпатті затримали п’яного водія, який віз п’яного власника авто


Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння за вихідні працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Мукачівському, Рахівському, Перечинському, Великоберезнянському, Берегівському районах.
У місті Рахів зранку працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, на якому був закритий сіткою номерний знак, що вважається порушенням. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. Керував автомобілем нетверезий житель селища Ясіня, на пасажирському сидінні сидів власник машини, теж п’яний.
Водій відмовився проходити медосвідування, він також не мав водійського посвідчення. В присутності свідків на нього склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів.
Власника авто освідчили в лікарні, де виявили 2,05 проміле алкоголю. На чоловіка склали адмінпротокол за передачу автомобіля нетверезому водію та вилучили водійське посвідчення. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.
У селі Волосянка Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі мікроавтобус марки «Vоlkswаgеn»», на якому не горів задній габарит. За кермом іномарки перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Документів на право керування водій не надав. Проходити медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол і відсторонили водія від керування.
У поліцію Перечина ввечері надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний водій на автомобілі «Vоlkswаgеn Passat» білого кольору й порушує Правила дорожнього руху. Вказане авто зупинили працівники групи реагування патрульної поліції. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер засвідчив у нього 2,07 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.
У селі Великі Береги Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері мотоцикл марки «Аlfа», водій якого не мав захисного шолома та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Проходити медосвідування чоловік відмовився, тож у присутності свідків правоохоронці склали на нього адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія.
У селі Щасливе Мукачівського району працівники поліції зупинили мотоблок, яким керував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння і без посвідчення водія. Від  проходження медосвідування чоловік відмовився, про що в присутності свідків було складено відповідний адмінпротокол. Від керування нетверезого водія  відсторонили.
Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області скачать dle 11.3




Загрузка...
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
На Закарпатті 27-річний водій їздив з 3,3 проміле алкоголю в крові (ФОТО)
На Закарпатті 27-річний водій їздив з 3,3 проміле алкоголю в крові (ФОТО) За минулу добу полісмени виявили нетверезих керманичів у трьох районах Закарпаття Випадки керування транспортними
На Закарпатті нетверезий водій залишив половину села без світла (ФОТО)
На Закарпатті нетверезий водій залишив половину села без світла (ФОТО) За минулу добу випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції
Без номерних знаків та водійських посвідчень: за добу на Закарпатті виявили 6 п'яних водіїв
Без номерних знаків та водійських посвідчень: за добу на Закарпатті виявили 6 п'яних водіїв Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На Свалявщині зґвалтували 59 – ти річну жінку
  2. Сьогодні вранці на Свалявщині сталася ДТП за участі "швидкої"
  3. У Керецьках на ходу загорівся причіп із сіном
  4. У Сваляві горів житловий будинок
  5. В Сваляві горів центральний ринок (ФОТО)
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Липень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31