» » Свалявцям на замітку! Як здобути безкоштовну освіту в Словаччині

Свалявцям на замітку! Як здобути безкоштовну освіту в Словаччині

Знаменитий інженер і програміст Білл Гейтс одного разу сказав, що найкраща інвестиція коштів - це інвестиція в освіту і знання. Як відомо, світ сьогодні вступив в інформаційну еру, тому знання стали найбільш ліквідним і затребуваним активом. 

На жаль, варіант самоучки на рівні Авраама Лінкольна - це скоріше мрія, ніж реальність, а значить, тим, хто шукає знання, слід відправлятися до вищих навчальних закладів.
Європейські ВНЗ протягом десятків років вважаються найбільш кваліфікованими і популярними. Студенти з усіх куточків світу намагаються потрапити в європейську систему освіти, адже диплом європейського університету - це гарантія стабільного майбутнього і затребуваності на ринку праці.

Компанія «Slovak Study» пропонує спробувати свої сили і отримати шанс вступити в будь-який виш Словаччини. Чому абітурієнту варто вибрати саме Словаччину в якості своєї майбутньої альма-матер? Фахівці компанії підготували відповіді на найпоширеніші запитання абітурієнтів та проаналізували найбільш поширені міфи про європейську освіту.

Отримання вищої освіти в Словаччині

Освітній центр «Slovak Study» вже протягом 5 років надає активну підтримку українським студентам при переїзді на навчання до Словаччини. За роки успішної роботи співробітники, які в минулому самі були такими ж іноземними студентами і зсередини знають як процес вступу, так і тонкощі адаптації в чужій країні, накопичили солідний досвід роботи з державними університетами країни. Професійна команда не тільки надає повний супровід абітурієнту і забезпечує куратором студента, а й надає необхідні юридичні і освітні консультації, завдяки чому потік клієнтів з роками постійно збільшується.

Переконатися в успішності такої програми кожен бажаючий може самостійно - наочним прикладом стануть ті студенти, які сьогодні вже отримали ступінь магістра, а деякі стали професорами.

Сьогоднішнім абітурієнтам навчатися в одному з словацьких вузів стало ще простіше, ніж тим, хто звертався за допомогою компанії кілька років тому, адже з 2014 року освіта в Словаччині для іноземних студентів стала безкоштовною.

Співробітники освітнього центру «Slovak Study» є колишніми і нинішніми студентами словацьких ВНЗ, тому всі тонкощі і нюанси навчання в європейських університетах відомі їм не з чуток. Всім клієнтам надається оперативна підтримка на будь-якому етапі вступу та навчання. Спеціально для цього налагоджено співпрацю з російськомовними студентами старших курсів, готовими надати протекцію новачкам. Завдяки цьому процес адаптації проходить спокійно, адже потрапити до знайомого кола в абсолютно чужій країні куди краще, ніж опинитися там одному.

Можливість отримання середньої освіти в Словаччині

Система освіти в Словаччині значно відрізняється від звичної нам. У цій країні освіта має 3 етапи: початкова школа (9 класів), середня (3-4 роки гімназії або коледжу) та вища (університет).

Компанія «Slovak Study» надає допомогу у вступі українських учнів до словацьких гімназій. Такий крок допоможе набагато краще підготуватися до здобуття вищої освіти в цій країні, адаптуватися до словацьких умов і мовного середовища ще в підлітковому віці. Іноземні учні гімназій забезпечуються гуртожитками закритого типу, в яких організовано роботу вихователів і кураторів, що підтримують дисципліну.

Важливим моментом для вступників є можливість надання для вступу вітчизняного атестата - російські та українські шкільні атестати цілком котируються під час вступу до словацьких навчальних закладів, тому учням і абітурієнтам не варто турбуватися з цього приводу.

Вартість навчання в Словаччині

Читачі, можливо, неодноразово стикалися зі стійким переконанням, що освіта в Європі - річ вкрай дорога, а тому доступна лише вузькому колу осіб. Насправді це зовсім не так, хоча, наприклад, у Британії та Німеччині освіта дійсно залишається певною розкішшю. Але Словаччина і ряд інших держав прекрасно розуміють, наскільки важливим елементом внутрішньої політики є залучення «умів» з-за кордону. Єдина вимога до них - це знання державної мови.

Не варто, однак, розраховувати на особливу підтримку держави. Питанням заселення, харчування та іншими побутовими проблемами вам доведеться займатися самостійно. Як вже було сказано вище, компанія надає підтримку студентам на кожному етапі їх адаптації, тому питання з пошуком житлоплощі і інші побутові проблеми будуть вирішені швидко і якісно, а співробітники центру підтримають вас у вирішенні будь-яких проблем, що виникли.

Затребуваність випускників словацьких ВНЗ

Багатьох потенційних абітурієнтів та їх батьків хвилює питання, чому ж отримання освіти в Словаччині - це грамотний хід і оптимальне вкладення сил і часу?

По-перше, диплом про вищу освіту в Словаччині можна отримати абсолютно безкоштовно, гроші знадобляться лише для проживання. По-друге, дипломи словацьких ВНЗ, з якими співпрацює освітній центр, котируються в усіх країнах Європейського Союзу. Мало того, вони відповідають всім світовим стандартам, а значить, випускник словацького ВНЗ отримує можливість працевлаштуватися в будь-якій міжнародній компанії.

Студенти, які вже отримали вищу освіту в Словаччині завдяки співпраці з компанією «Slovak Study», встигли попрацювати в компаніях США, Канади, Великобританії, Німеччини та багатьох інших країн. Подібні вакансії - це не тільки стабільна і висока заробітна плата, а й можливість постійного кар'єрного росту для професійної самореалізації.

Крім цього, за час перебування в Європі кожен студент отримає можливість вивчити додатково як мінімум дві мови, що відіграє не менш важливу роль при проходженні співбесід в майбутньому.

Імміграція і переїзд на Захід

Одним з перших питань, яке співробітники освітнього центру чують від своїх клієнтів, залишається питання про можливість майбутньої імміграції в країни Європейського Союзу. Інтерес цей цілком зрозумілий, і відповідь на це питання - позитивна: здобуття освіти в Словаччині дає можливість знайти роботу в ЄС, а потім отримати трудову візу. Після цього існує кілька варіантів імміграції, але в цілому подальше оформлення паперів і отримання сертифікатів - це всього лише юридичні нюанси, які легко вирішуються при професійному підході.

Таким чином, отримання освіти в Європі може стати найпершим кроком на шляху до переїзду на Захід. А співробітники компанії «Slovak Study» допоможуть зробити цей крок максимально легко і просто.

Більше можна дізнатись за посиланням http://slovakstudy.com/ шаблоны для dle 11.2
ІНШІ НОВИНИ
Закарпатцям на замітку! Як здобути безкоштовну освіту в Словаччині  Знаменитий інженер і програміст Білл Гейтс одного разу сказав, що найкраща інвестиція коштів - це інвестиція в освіту

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Лютий 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28