» » В Ужгороді поліція затримала свалявців, які викрали парасольок на 125 тисяч гривень

В Ужгороді поліція затримала свалявців, які викрали парасольок на 125 тисяч гривень

Співробітники Ужгородського відділу поліції розшукали викрадачів терасних парасольок з торгових закладів обласного центру Закарпаття.
До поліції звернулися кілька підприємців Ужгорода та повідомили про те, що вночі з терас їх торгівельних закладів, які знаходяться на проспекті Свободи та вулиці Сечені, зникли вуличні парасольки. Загалом зафіксовано було п’ять крадіжок, з орієнтовною сумою збитку в 125 тисяч гривень.

Серед постраждалих виявився і громадянин іноземної держави. Співробітники кримінальої поліції Ужгородського відділу встановили, що крадіжки скоїли три жителі Сваляви. Правоохоронці з’ясували, що чоловіки демонтровували парасольки з другої до п’ятої години ночі, коли вулиці міста були максимально безлюдними. Чуже майно вони завантажували в мікроавтобус ГАЗель і відвозили в Мукачево. Там парасольки збували на ринку, втрачаючи при продажі кожної від 23 тисяч гривень.Усі речові докази поліція вилучила. За всіма фактами розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб.

Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.Слідство триває. Поліція перевіряє причетність підозрюваних до скоєння аналогічних крадіжок в інших регіонах краю, зокрема в Іршаві, Берегові, Перечині та Сваляві, повідомляє

Відділ комунікації поліції Закарпатської області. шаблоны для dle 11.2
ІНШІ НОВИНИ
Знайдіть свої речі: в Ужгороді затримали донецько-закарпатську банду викрадачів Поліція в Ужгороді затримала банду, яка здійснила щонайменше 14 крадіжок із домівок закарпатців.   Ватажком банди

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Лютий 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28