ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Тисячі людей в Україні помирає щороку через паразитів, знайдених у різних продуктах, куплених в магазині і на РИНКАХ! (фото)

Тисячі людей в Україні помирає щороку через паразитів, знайдених у різних продуктах, куплених в магазині і на РИНКАХ! (фото)


За останніми даними ВООЗ, саме паразити в організмі людини призводять до виникнення більшості смертельних захворювань.


Починаючи від гепатиту і виразки шлунка, закінчуючи раковими пухлинами. Щорічно 100 мільйонів чоловік заражається паразитами.

Санепідемнагляду вибірково перевірити МАГАЗИНИ ТА РИНКИ УКРАЇНИ І з'ясувалося, що 95% ВСІХ ТОВАРІВ заражені небезпечними для людини ПАРАЗИТАМИ.

Просто погляньте на умови зберігання риби, овочів та інших продуктів, які продають в супермаркетах і на ринках нашого міста. Ви завжди бачите чисті і свіжі продукти, але зберігають їх всі в одному місці і в одній тарі, найчастіше, продавці просто викладають свіжу продукцію поверх старої - гнилої.

   "Існують тисячі паразитів, які можуть жити у вашій печінці, мозку, легенів, крові, шлунку. І практично всі вони - смертельні."
КІЛЬКА фотографій, зроблені НАМИ І НАШИМИ СПІВРОБІТНИКАМИ ПІД ЧАС ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКОВОЇ ТОВАРІВ ТА ПРОДУКЦІЇ З ПРИЛАВКІВ СУПЕРМАРКЕТОВ

Сьогодні, ми поговоримо про це з Главою Інституту паразитології Леонідом Михайловичем Рошалем.

- Добрий День, Леонід Михайлович. Наскільки правдиві дані ВООЗ про зараження паразитами? Чи правда що продукти з магазину - не гарантія безпеки нашого здоров'я?

Я особисто довіряю статистиці ВООЗ і можу сказати, що вона підтверджується дослідженнями нашого Інституту паразитології. Близько 92% людських смертей викликані зараженням паразитами. І це не тільки смерті від хвороб. Переважна більшість так званих "природних смертей" - це наслідки діяльності паразитів всередині вашого тіла.

ВИ МОЖЕТЕ ПРИЗВЕСТИ ЯКІСЬ КОНКРЕТНІ ПРИКЛАДИ ЗАРАЖЕННЯ ПАРАЗИТАМИ?

Я можу розповісти сотні випадків. Але, мабуть, зупинюся на тих, які найбільш зрозуміло продемонструють всю небезпеку паразитів.

По-перше, як з'ясувалося, деякі стрічкові черв'яки здатні приводити до раку. Причому, формально заражається не сама людина, а саме черви. Але їх злоякісні клітини поширюються по всьому організму, заражаючи людину.

У центрі цього фото: клітини злоякісної пухлини, що передається людині від хробака-паразита.

Ще один поширений випадок - зараження паразитами мозку людини. Це призводить до неврозів, швидкої стомлюваності, надмірної збудливості і різким змінам настрою. А на більш пізній стадії, в міру заповнення мозку паразитами, розвиваються більш серйозні захворювання, які в підсумку призводять до смерті.

Наступний приклад - зараження паразитами людського серця. Вважається, що це дуже слабо поширена хвороба. Але насправді, в якійсь кількості серцеві черви присутні приблизно у 23% людей. Тобто, фактично у кожного четвертого. Саме вони стають першопричиною безлічі серцевих захворювань, а якщо говорити про раптову смерть через зупинку серця, то на частку цих паразитів доводиться майже 100% таких випадків.

Черви в віддаленому жовчному міхурі людини

Видалена печінка, повністю уражена раковою пухлиною. Причиною послужили лямблії, якими заражено зараз 95% людей.

Видалена нирка, знищена раком. В даному випадку причиною були шистосоми, за статистикою наявні у 63-65% населення.

У світі також широко поширені такі види паразитів:

Аскарида - щорічно вражає до 1,5 мільйонів чоловік. Потрапляє в людини з їжею (частіше це необшпарена зелень, овочі і фрукти), з сирою водою, брудними руками, пилом, активно переноситься мухами.

Токсокара - зазвичай передається нам від собак, може знаходиться не тільки в травній системі а так само під шкірою і навіть в очних яблуках.

Лентец широкий - це великий довгожитель, довжина однієї особини - до 10 метрів, термін життя в організмі людини - до 25 років. Ви уявляєте, що відбувається в людині, якщо всередині - кілька таких великих довгожителів "? Потрапляє в організм як з їжею так і через шкірні покриви, наприклад при ходьбі босоніж.

Якщо ж говорити про ліки, то тут все проблематично. Звертайтесь до лікарів, дотримуйся чистоти і будете здорові.





скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Від яких продуктів варто відмовитися після 30 років
Від яких продуктів варто відмовитися після 30 років У дитинстві ми мріяли швидше вирости, щоб отримати можливість їсти те, що хочеться, а не те, що потрібно. Піца,
В Україні дорожчає майже все: що буде з цінами в лютому
В Україні дорожчає майже все: що буде з цінами в лютому В Україні різко дорожчає їжа: на 10-15% і більше зросли ціни насамперед на молокопродукти: тверді сири, сир, молоко.
Скільки в середньому українець випиває алкоголю за рік 62 % українців не курять і 16 % взагалі не вживають алкогольні напої, такими виявились результати нового дослідження
Топ-9 небезпечних знахідок, які не можна підбирати на вулиці
Топ-9 небезпечних знахідок, які не можна підбирати на вулиці Напевно, ви не раз знаходили на вулиці предмети. Проте не до всіх знахідок варто ставитися спокійно. Деякі із знайдених

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31