ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» » Кому із Знаків Зодіаку у 18 році судилося очиститися через страждання, а кому забруднитися через задоволення

Кому із Знаків Зодіаку у 18 році судилося очиститися через страждання, а кому забруднитися через задоволення

Від нового року завжди чекаєш чогось особливого: змін, відкриттів, важливих подій.



Від нового року завжди чекаєш чогось особливого: змін, відкриттів, важливих подій. Сюрпризи – це добре, але хто відмовиться хоч одним оком заглянути в майбутнє? На щастя, астрологія дозволяє це зробити. І при будь-якому розкладі треба вірити, що всі життєві ситуації що створює Всесвіт треба використовувати з користю для себе. Отже, знайомтеся – гороскоп любові і романтичних відносин на 2018 рік.
Лев
Хочете, щоб наступний рік був для вас щасливим? Готуйтеся до змін! Вони відбуваються в усіх сферах життя, і романтичні стосунки – не виняток. Події цього року змусять вас по-новому поглянути на ті ролі, які граєте ви і ваш партнер. Треба визнати, що багато Леви будуть неприємно здивовані побаченим, а деяким стане по-справжньому соромно.
Пам'ятайте, що наскоком всіх проблем не вирішити – потрібні і спостереження, і аналіз, і непрості розмови з коханою людиною. Часом вам буде здаватися, що гармонія, настільки бажана обома, досягнута; але досить будь-якої дрібниці, щоб земля знову стала йти у вас з-під ніг. Вам доведеться навчитися виражати свої почуття так, щоб партнерові це було не лише зрозуміло, але й приємно. Так, вам доведеться працювати більше, ніж вашій половинці, і скаржитися на несправедливість долі безглуздо.
Є у самотніх Львів шанси зустріти свою долю в 2018-му? Безумовно! Але зустріти потрібну людину – це одне, а побудувати і зберегти стосунки – зовсім інше. Вам не буде легко навіть в «цукерково-букетний» період, що вже говорити про те часу, коли романтику побачень змінить спільний побут.
У будь-якому випадку, цей рік для вас буде дуже важливим. Як би не розвивалися події, ви отримаєте безцінний досвід, дізнаєтесь щось нове про себе і навчитися краще розуміти людей, що вас оточують.
Телець
Тельці дуже спокійні і врівноважені, їм вдається тримати під контролем і власні емоції, і їх прояв. Навіть якщо почуття, які здаються вам непотрібними, зароджуються, ви не даєте їм зміцнитися і розквітнути. Саме тому в цьому році багато романи Тельців будуть пофарбовані в прагматичні тони; можливі шлюби за розрахунком, зв'язку, несуть в першу чергу якусь вигоду, а вже потім – радість.
Навіть у ті рідкісні моменти, коли любов виявляється сильніше здорового глузду, ви уникаєте необачних вчинків, дурниць, сумнівних інтриг. Звичайно, тим самим ви позбавляєте себе гострих відчуттів і переживань, але, з іншого боку, коли рік сповниться – вам не буде про що шкодувати і нема чого соромитися.
Всі найважливіші зустрічі відбудуться в кінці року. Саме в цей час вам слід особливо уважно прислухатися до своєї інтуїції: адже тільки вона може підказати, що перед вами «той самий чоловік».
Тельці, вже знайшли свою «половинку», в цьому році намагатимуться підвищити градус романтики у відносинах. Можливі спільні подорожі, відокремлений відпочинок на мальовничому узбережжі. Вам вдається знаходити баланс між власними бажаннями і прагненнями партнера, так що рік у цілому благотворно позначається на відносинах. Якщо ваш улюблений чоловік – теж Телець, намагайтеся проводити з ним якомога більше часу.
Ваги
Згадайте, чи є у вас нездійснені мрії, а ще краще – складіть їх максимально повний список. У цьому році ви будете викреслювати один пункт за іншим! Збуваються бажання, відбувається те, чого ви давно чекали, так і сюрпризи виявляються надзвичайно приємними.
В особистому житті відбуваються зміни, в самій можливості яких ви вже засумнівалися. Стає абсолютно ясно, що людина, яка вам доріг, не тільки відповідає на ваші почуття, але і готовий зв'язати себе подружніми узами!
Зима і початок весни – надзвичайно сприятливий час для відпочинку та поїздок. Чому ми говоримо про це в любовний гороскоп? Та тому, що ймовірність курортних, відпускних та дорожніх романів надзвичайно висока. І тільки вам вирішувати, як довго триватимуть відносини, що почалися десь на краю світу. Якщо немає можливості відправитися в подорож, спробуйте «побачення наосліп» — результат вас приємно здивує.
Неприємні моменти очікують закоханих Ваг в середині року: в цей час ваше прагнення тримати все під контролем буде виходити за межі розумного, і чи партнеру доведеться це за смаком. Можливі також прояви ревнощів, підозрілості. Ваша нічим не провинена «половинка» буде ображена недовірою!
Овен
Цей рік напевно запам'ятається Овнам – він щедрий на романтичні побачення і прихильності, обіцяє не тільки захоплення, але і справжню любов і справжню пристрасть. Після досить напруженої 2017 року ви можете розраховувати на довгоочікувану стабільність, емоційний комфорт і надійні відносини. Самотні представники знаку зустрінуть свою «ідеальну половинку» — ту саму, в існуванні якої ще недавно сумнівалися.
Порадує рік і тих, хто вже зустрів свою долю – існуючі відносини стають більш міцними, романтичні зв'язки набувають практично нерозривний характер.
Насолоджуйтесь кожною хвилиною, яку проводите разом з коханою людиною. В цьому році у вас є шанс зрозуміти, що ж таке справжня гармонія у стосунках.
Кінець року – найбільш сприятливий час для вступу в шлюб.
Скорпіон
Рік нерівний і неоднозначний – то хороший, то трудновиносимий. До його плюсів можна віднести те, що вже існуючі почуття стають глибше і міцніше. У результаті багато Скорпіони, довгий час не реєстрували відносин зі своєю «половинкою», попрямують, нарешті, до вівтаря. Причому відповідальне рішення про вступ у шлюб буде прийнято легко, без внутрішнього опору і сумнівів, а передвесільні клопоти зовсім не здадуться нудними.
Скорпіони, що знаходяться в пошуку партнера, несподівано виявлять, що вже знайомі з ним приятельські, дружні або робочі відносини розкриються з романтичною боку. Те, що раніше здавалося майже неможливим, стає реальним, але від цього не менш приємним!
Але є і погана новина. Ви десь втратили чашу терпіння, і замість неї користуєтеся чимось на зразок чарки-«наперстка»; принаймні, переповнюється вона миттєво. Тому протягом цього року навіть в гармонійних парах будуть спалахувати сварки, причому досить серйозні. Ваші образливі слова, претензії і докори не так-то просто забути, до того ж ви навіть і не намагаєтеся загладити свою провину. Не дивно, що ваш партнер проявляє невдоволення.
Вчіться спокійно обговорювати проблеми. У 2018 році це буде просто необхідно.
Близнюки
У наступаючому році зірки не раз виявлять до вас прихильність. «Любов» — питання, яке буде з'являтися на порядку денному частіше, ніж коли б то не було.
Якщо останнім часом у вашому особистому житті виникли проблеми, здається, просто не мають рішення, в 2018 році ви зможете переконатися в тому, що ситуація склалася зовсім не безвихідна, і все ще може уладиться самим сприятливим чином. Не бійтеся приймати жорсткі рішення. Деяким представникам знаку доведеться з власної ініціативи припинити проблемні відносини – нагородою буде шанс зустріти своє щастя.
Для гармонійних пар рік сприятливий. Багато Близнюки в 2018-му зроблять відповідальний крок – наприклад, вступлять в шлюб або стануть батьками. До таких змін ставитеся спокійно, вони не обіцяють вам нічого поганого.
Якщо ви знаходитесь в пошуках своєї половинки, зверніть увагу на клуби за інтересами, віддайте перевагу сайтам знайомств, а тематичних форумах. У наступаючому році між однодумцями легко буде спалахувати взаємна симпатія, стрімко переходить в глибоке і сильне почуття.
Діва
Рік вам належить дуже нерівний. Перші його місяці будуть сповнені труднощів. Справа в тому, що в цей час ви (не без зусиль і страждань) позбавляєтеся від непотрібного, припиняєте деструктивні, безнадійні відносини. Парадоксально, але люди, у 2017-му всіляко демонстрували свою незалежність і самодостатність, намагаються привернути до себе вашу увагу, завоювати симпатію. Не піддавайтеся! Такі маніпуляції потрібні лише для того, щоб почати новий раунд гри, в якій ви знову будете переможеним.
Проявіть твердість, і поступово біль вщухне. Вас очікує емоційне переродження, необхідне для початку нового роману – такого, який не потерпить «хвостів» з ваших колишніх відносин.
Досить складним буде рік і для сімейних і закоханих Дів. Недолік взаєморозуміння – ось головна проблема, над вирішенням якої вам належить битися не один місяць. Але якщо ви хочете зберегти і налагодити стосунки, то неодмінно зробите це. Намагайтеся уникати занадто жорстоких методів, будьте поблажливі до коханої людини, навіть якщо не завжди можете розділити його точку зору.
Риби
У 2018 році мрійливість і романтичність допоможуть вам не тільки придумати багато всього цікавого, але і набути цілком реальне, земне щастя. Ви зустрінете людину, що не вірить у справжню любов, і зможете переконати його в тому, що це почуття справді існує. Але не переоцінюйте свою здатність лікувати чужі душевні рани: адже вам потрібен коханий чоловік і супутник життя, а не терплячий пацієнт зі схильністю до симулювання.
Мрії збуваються, і у тих, хто пов'язав себе серйозними любовними зв'язками. Відносини, що склалися, змінюються, стають саме такими, якими ви хотіли б їх бачити. Приємно, що для цього не доводиться прикладати зусиль, тиснути на партнера; все виходить більш або менш само собою.
Ви дуже серйозно ставитеся до зобов'язань і обіцянок, і того ж чекаєте від своєї «половинки». Відносини з ненадійною людиною чи переживуть цей рік, навіть якщо ви будете берегти їх щосили і закривати очі на сумну реальність. Але це й на краще: в 2018-му інтервал між розривом і новою зустріччю буде дуже незначним.
Рак
Вас чекає непоганий рік. Навряд чи можна говорити про бурю пристрастей і вирі романтики, але річка взаєморозуміння буде повноводною. Події цього року дозволять вам влаштуватися з комфортом – тобто побудувати відносини саме з такою людиною, який буде розуміти вас без слів. Ну, в крайньому випадку, з півслова.
Не варто турбуватися і Ракам, вже зустрів свою «половинку». В перші місяці року ви не без праці подолаєте деякі труднощі, але надалі відносини будуть лише зміцнюватися.
Якщо ж ви відчуваєте, що людина, заради якого ви готові на будь-які жертви, віддаляється від вас, відмовляється від спілкування, навіть не замислюючись про ту біль, яку заподіює вам, знайдіть в собі сили припинити відносини. У 2018-му позбавлення від «любовного баласту» пройде майже безболісно.
Романтичні стосунки, що починаються в цьому році, засновані, в першу чергу, на взаємоповазі. Саме воно, а не романтичні вечері при свічках (втім, і від них не потрібно відмовлятися), допомагають гідно виходити з будь-яких ситуацій.
Стрілець
Вами рухає цікавість. Хочеться спробувати щось нове, прості і зрозумілі відносини вас вже не влаштовують. Самотні Стрільці приступають до пошуків партнера зі складним характером і неоднозначними поглядами на світ, а закохані представники знаку намагаються виявити у своїй «половинці» щось, чого раніше не помічали. Обидва заняття могли б мати неприємні наслідки, родися ви під яким-небудь іншим знаком Зодіаку. Але фірмова стрілецька інтуїція підказує, коли треба зупинитися, тим самим позбавляючи вас від багатьох проблем.
Чесно кажучи, цей рік краще підходить для дружби, ніж для любові. Навіть самі романтичні стосунки то і справа згортають в дружнє русло, і вам доводиться потрудитися, щоб зберегти пристрасть. Пам'ятайте про те, як важлива гармонія в інтимних стосунках, і будьте готові піти назустріч бажанням партнера.
В цьому році вам частіше, ніж коли-небудь, доведеться відвідувати різноманітні сімейні заходи та урочистості. Якщо ви самотні, не відкидайте жодної пропозиції! Ймовірність зустріти свою «половинку» на чиїйсь весіллі дуже висока.
Головне, щоб ваш вибір не впав на одного з винуватців торжества.
В цьому році у вас не раз виникне бажання повернутися в минуле, відновити давні відносини; відсутність у сприятливих ситуаціях не буде. Але якщо ви засвоїли життєві уроки і не потребуєте в повторенні пройденого, дивіться вперед. Все найкраще – там!
Водолій
2018-й – відмінний рік для вступу в шлюб. Якщо ви закохані і ваші почуття взаємні, проявіть ініціативу, нехай задзвенять весільні дзвони!
Що, не віриться? А дарма, рік дійсно обіцяє бути дуже хорошим. Навіть тим одиноким Водоліям, які вже зібралися майже остаточно поставити хрест на своєму особистому житті, зірки обіцяють доленосну зустріч, після якої все дивним чином зміниться на краще. Ваше завдання – частіше бувати на людях, брати участь у будь-яких заходах, що дають змогу зав'язати нові знайомства. Корпоративні вечірки теж входять в список, оскільки ймовірність службових романів дуже висока.
Сформовані пари переживуть рік майже без потрясінь. Дрібні розбіжності і хвилювання, звичайно, не виключені, але ні ви, ні ваша «половинка» не станете приймати їх близько до серця. Навіть якщо спочатку все буде складатися не зовсім так, як ви хочете, згодом ви все ж досягнете свого, і для цього не доведеться діяти жорстко і агресивно.
Козеріг
Любов і романтичні відносини в цьому році будуть грати дуже важливу роль у вашому житті. Справи відходять на другий план – ось як яскраво спалахують пристрасті! Ви здатні забути про свої обов'язки та обіцянки, поставити під загрозу власне майбутнє, лише б хоч трохи часу провести з людиною, який змусив ваше серце битися з подвоєною силою. Але, пам'ятаєте: чим яскравіше відносини, тим більше вони швидкоплинні. Це сумне правило збереже актуальність протягом усього року.
Козерогів, вже зустріли свою половинку, події змусять згадати про те, як важливо слухати свою «половинку», поважати інтереси партнера. Тільки так ви зможете вирішити накопичені проблеми в середині року, щоб в останні місяці насолоджуватися взаєморозумінням і гармонією.
І не здавайтеся. Якщо щось не вийшло відразу – може бути, вам просто не пощастило. Спробуйте ще раз, і результат буде краще. Ви схильні надто швидко здаватися, віддаватися песимістичних думок і жалості до себе. Повірте, 2018 рік можна провести куди цікавіше




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. На роботу потрібен ПОКЛЕЙЩИК БОРДІВ!
  2. На Закарпатті горіло на території готельно-ресторанного комплексу
  3. На Закарпатті вилучили майже півтора центнера наркотиків
  4. На Львівщині стався землетрус
  5. На роботу потрібні журналісти!
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Живцем згоріли 18 осіб: Масштабне ДТП на трасі все охоплено вогнем, перші подробиці
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Роботи будуть розносити пошту по домівках в Норвегії
Всі новини
Загрузка...

«    Листопад 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30