» » Як уникати невдач у житті: прикмети на кожен день

Як уникати невдач у житті: прикмети на кожен день


Кожен день ми зустрічаємося з різними проблемами, які можуть приносити масу незручностей. Дуже важливі прикмети-застереження ми часом пропускаємо повз, проте робити це не можна.
Уникнути неприємностей і невдач можна тільки уважно відстежуючи прикмети. Це не так складно, тому що більшість з них нам всім знайомі. Звичайно, біда може прийти і просто так, коли ніщо на неї не вказувало. Багато невдач відбуваються через необачність або невпевнененість але все те, що приходить в наше життя через негатив, особливо небезпечне.
Головні прикмети-застереження
Чорна кішка. Коли вам перебігає дорогу чорна кішка, це означає, що найближчим часом вас чекають перешкоди і невдачі. Актуальна сфера життя при цьому абсолютно невідома. Щоб уникнути невдач в цьому випадку, потрібно просто бути уважніше до дрібниць. Постарайтеся враховувати абсолютно всі зміни, які відбуватимуться з вами протягом кількох днів.
Розбите дзеркало. Коли розбивається дзеркало, його потрібно акуратно зібрати і викинути. При цьому шматки дзеркала не повинні бути розкидані. Вони повинні бути обгорнуті в тканину. Тільки в цьому випадку нещастя обійдуть вас стороною.
Привітання з днем народження заздалегідь. Якщо ви когось привітали заздалегідь, то навіть вас можуть торкнутися негаразди. Щоб цього не сталося, потрібно ретельніше планувати свої справи і бути максимально обережними. Якщо привітали заздалегідь вас, то до дня народження з цією людиною краще контактувати якомога менше.
Зупинився годинник. Якщо зупинився годинник на руці або в будинку, це говорить про те, що вас чекає біда. Найгірше те, що ви можете дізнатися про неї не відразу. Життя з ніг на голову це не переверне, але може принести купу неприємностей і збити зі шляху. Швидше за все, проблеми будуть пов’язані з вашими ворогами, так що стежте за ними пильно.
Птах і вікно. Якщо птах б’ється в закрите вікно або влітає через нього в будинок, це говорить про те, що у вас або ваших близьких може початися чорна смуга в житті. Хтось може захворіти в найближчі пару тижнів.
Одяг навиворіт. Одягаючи одяг виворітною стороною, ви накликаєте на себе біду. Ви посварилися з близькою людиною, якщо не будете досить дипломатичними.
Повернення. Якщо ви забули щось, йдучи з дому, це погана прикмета. Вона попереджає про те, що потрібно бути уважнішими у всьому. Щоб мінімізувати можливі негаразди в майбутньому, вам варто перед входом сказати «здрастуйте», а коли будете йти, подивитися в дзеркало і сказати «до побачення».
Якщо впав ніж або виделка. Якщо на підлогу впав гострий предмет, то чекайте розладу в сім’ї. Уникнути наслідків можна, просто заховавши цей предмет куди-небудь подалі.
Існує безліч прикмет, які передаються з покоління в покоління. Недарма люди приділяють їм увагу, адже протягом століть це перевірялося на своєму досвіді багатьма людьми. Спостереження за прикметами допомагають уникати неприємностей і непередбачених проблем, змінювати долю на краще.
Джерело. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
ПОПУЛЯРНЕ / КОМЕНТАРІ
  1. Помер за кілька хвилин: поліція розкрила обставини страшного вбивства у Сваляві (ФОТО)
  2. Важливо! Закордонний паспорт оформлюватимуть за новою ціною, – постанова уряду
  3. На Свалявщині 2 депутата влаштували п'яну бійку зі зброєю (ВІДЕО)
  4. Жителі Сваляви обурені неосвітленими вулицями міста
  5. Автобус Прага-Ужгород потрапив у смертельне ДТП (+ФОТО)
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...
Євросоюз хоче заборонити шаурму на законодавчому рівні
Євросоюз хоче заборонити шаурму на законодавчому рівні
Шокуюча історія: П’яна жінка скоїла ДТП і кинула поранену дитину в понівеченій автівці (відео)
Шокуюча історія: П’яна жінка скоїла ДТП і кинула поранену дитину в понівеченій автівці (відео)
Всі новини

«    Грудень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31