ЗАВАНТАЖИТИ
МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК ЗАРАЗ

Розміщення реклами тут - +380 (98) 607 99 77
» Чи ти знаєш, що не можна підпалювати свічку від людини що стоїть поряд? Причина бентежить!

Чи ти знаєш, що не можна підпалювати свічку від людини що стоїть поряд? Причина бентежить!

  • 31-03-2017, 23:59
  • ---
  • 0
  • 217
Віруючі люди приходять до церкви як до місця, де вони можуть очистити свої думки, душу, а деякі ходять лише по великих святах. Але є категорія людей, яка приходить в це світле місце, щоб скинути на інших свої нещастя або від злості своєї навести порчу на більш успішних.
Як би це обурливо звучить, але і в церкві можна нарватися на відьму або енергетичного вампіра. Ми розповімо тобі про важливі моменти, які потрібно враховувати перебуваючи в храмі, щоб уберегти себе і близьких від можливих нещасть.
Як вести себе в церкві
Перед входом до церкви можна дати милостиню жебракам, при цьому про себе проговори: «Та не збідніє рука, що дає». При виході ж цього робити не варто, так як разом з грошима ти віддаєш те, за чим приходила, що просила у Господа і святих.
Розпізнати відьом і чаклунів можливо. Перебуваючи в церкві або її території зверни увагу на людей, які стоять навколо тебе. Відьми і чаклуни намагаються схрестити пальці рук або самі руки, щоб ліва рука лежала на правій руці. У храмі вони стоять таким чином, щоб спина була завжди прикрита від вівтаря. А вийти з нього намагаються по можливості повільно спиною.
Ще один важливий момент: в церкви тебе можуть обійти проти годинникової стрілки й тикнути пальцем, потім стати ззаду, щоб висмоктувати твою енергію. Якщо таке сталося, то відразу ж, не соромлячись, доторкнися до цієї людини лівою рукою, щоб псування пішла назад.
Також особливу увагу потрібно приділяти свічок, адже саме з їх допомогою відьми часто роблять свої маніпуляції. Це дуже важливо, особливо напередодні Великодня, коли мільйони людей будуть запалювати їх.
ЯК ПРАВИЛЬНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ЦЕРКОВНІ СВІЧКИ
Багато починаючі не знають, куди поставити запалену свічку. До такої людини обов'язково постарається підійти відьма або чаклун з радою. Людині кажуть: «Постав свічку і виходь з церкви задом». Якщо ти так зробиш, то наведеш на себе порчу.
У храмі можна запалювати свічку від сірників або запальнички, тільки від лампадки, що горить в центрі. Ні в якому разі не пали свою свічку від поруч стоять, щоб не перетягнути на себе чужі проблеми. Також не дозволяй іншим підпалювати від твоєї, щоб вони не отбрать твоє щастя.
Чи не відходь від своєї свічки, яку поставила на благо, до тих пір, поки не прогорить більша половина.
Туші свічку самостійно, і роби це тільки пальцями, а не задував.
Зверни увагу на такий момент: ти запалила свічку, стала на якесь місце в церкві, а вона раптом закоптити. Чи не полінуйся і подивися собі під ноги. Ти можеш стояти на проклятій голці.
Коли ти ставиш свічку за здравіє перед іконою якого-небудь святого і починаєш молитися, щось не дозволяй стороннім переставляти її.
Слідкуйте за тим, щоб твою свічку не загасили або не поставили іншу свічку в комірку з ним. Так зазвичай хочуть навести порчу.
І наостанок, може бути така ситуація: ти йдеш по вулиці біля церкви і до тебе підходить мила бабуся, яка просить тебе порахувати кількість куполів. Не роби цього! Біля одноглавої православної церкви перекидають самотність, у триголовий перекидають тривогу, страхи, проблеми з законом, у пятиглавой - різні хвороби.
Скоро, на Великдень, мільйони людей підуть до церкви. Врахуй ці поради, щоб після походу в це світле місце у тебе не з'явилося безліч раптових проблем. І не забудь поділитися корисною інформацією зі своїми друзями в соціальних мережах!
скачать dle 11.3




Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Гороскоп на 26 березня-1 квітня: У Риб будуть нові джерела доходів, а Скорпіонам не можна смітити грошима
Гороскоп на 26 березня-1 квітня: У Риб будуть нові джерела доходів, а Скорпіонам не можна смітити грошима  Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати представникам різних знаків зодіаку від прогнозу зірок цього тижня.

Коментарі

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гости, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:


Загрузка...

«    Травень 2018    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31